Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
Podrobneje:
Cilj bistroja je ponuditi razmeroma preproste jedi, na zabaven način, klasikam dodajamo svoj priokus. Delo zajema predpripravo za servis, pripravo jedi, čiščenje. Lahko pa se vključiš tudi v kreacijo jedi in proces sestavljanja novih menijev.
Potrebujemo osebo, ki ima izkušnje v kuhinji in obvlada vsaj nekatere osnovne kuharske tehnike, ostalo naučimo mi. Če pa imaš veliko izkušenj, bomo veseli tvojega doprinosa.
Največja prednost dela v našem bistroju je zagotovo možnost, da delaš vse jedi. V večjih kuhinjah zaposleni večinoma delajo na svojih postajah in se malo ali nič premikajo po kuharskih postajah. Pri nas pa je delo organizirano tako, da te počasi naučimo delati vse jedi in lahko kot kuhar/ica zelo napreduješ.
Koletiv je mlad, dinamičen in zelo cenimo ravnovesje med delom in prostim časom. Cenimo delovne navade, motiviranost, dobre medčloveške odnose.
Lalú bistro je prejemnik več znakov odličnosti, med drugim tudi Bib Gourmand znaka pri Michelinu, zato ga boš z veseljem napisal v svoj življenjepis oz. CV. 