Marko Pavčnik pravi: “Najboljša nagrada z vidika gosta in z našega vidika. Bib gourmand se podeljuje gostilnam in restavracijam, kjer gost lahko dobi najboljše razmerje med kvaliteto in vrednostjo. Nagrada je v popolnem sozvočju s tem kar Lalu je in kar želi biti tudi v bodoče. Lokal v katerega lahko prideš kadarkoli, na hitro, na kosilo ali bolj umirjeno večerjo. Kjer te čaka okusna in kvalitetna hrana za zmerno ceno. Lalu bistro je s tem priznanjem samo še utrdil svojo prisotnost na slovenskem kulinaričnem zemljevidu.
Zelo sem vesel, da smo v Bistroju Lalu uspeli zbrati ekipo, ki se zaveda odgovornosti do gosta, do sestavin in ki razume, da le doslednost, natančnost v izvajanju pripelje do zmagovalne kombinacije prostora, hrane, pijače in vzdušja, da ima gost dobro izkušnjo v našem bitroju in da se z veseljem vrne. Hvala za prizadevno delo prav vsakega v ekipi Lalu. Trudili se bomo še naprej.
Ponosni, da smo del kulinaričnega dogajanja in smo prepričani, da vse nagrade, ki jih je Michelin podelil v okolici kažejo, da se v naši regiji dogajajo veliki premiki.
Čestitke kolegom v Galeriji okusov za zeleno zvezdico, Miza za 4 v Mariboru za novo uvrstitev v vodič, vsem kolegom, ki so uspeli obdržati objavo v vodiču Npr. Gostilna Francl. Vsi ti uspehi in seveda tudi Michelinov zvezdica za našo restavracijo Pavus v Laškem, kažejo na to, da je Michelinov vodič končno pogledal tudi v vzhodno Slovenijo in opazil napredek.
Preberite kako je Michelin opisal naš Lalu na našem profilu
https://guide.michelin.com/si/en/savinja/celje/restaurant/lalu-bistro
Poglejte kaj je Marko povedal v Odmevih na RTV:
https://365.rtvslo.si/arhiv/odmevi/175054121
Michelinove zvezdice in priznanja so garancija za najvišjo kakovost kulinarike. Michelin podarja sledeče nagrade