Iščemo novega člana naše ekipe! Za delo v strežbi potrebujemo natakarja ali še bolje vodjo lokala. Če si zainteresiran/a lahko več infomraciji prebereš spodaj. Mi že komaj čakamo, da te spoznamo.
RAZPISA PROSTEGA DELOVNEGA MESTA - VODJA LOKALA:
Naloge:
- Razporejanje delavcev
- Delo v strežbi
- Naročanje in skrb za zalogo
- Sprejem rezervaciji
- Delo v gostinskem programu
- Pisanje ponudb oz. upravljanje z e-poštni predalom
- Skrb za vinsko ponudbo lokala
POGOJI:
- Angleški jezik (pogovorno za strežbo in sprejem rezervacij)
- Izkušnje s strežbo hrane
- zaželene izkušnje z vodenjem lokala
- zaželen tudi tečaj sommelier ali WSET
NUDIMO:
- zaposlitev za polni delovni čas 40 ur
- proste nedelje in en dan med tednom, delo namreč poteka od ponedeljka do sobote
- nekaj prostih praznikov (nekaj je tudi delovnih)
- uspešen lokal, ki posluje že dve leti in se je uvrstil v glavne kulinarične vodiče
- delo v mladem kolektivu
- podporo strokovnega kadra
- stimulativno delovno okolje
- korektno in redno plačilo
- možnosti dodatnega izobraževanja
ALI
RAZPIS ZA NATAKARJA / NATAKARICO
Naloge:
- Delo v strežbi (hrana in pijača)
- Sprejem rezervaciji
- Delo v gostinskem programu
POGOJI:
- Angleški jezik (pogovorno za strežbo in sprejem rezervacij)
- Izkušnje s strežbo hrane
NUDIMO:
- zaposlitev za polni delovni čas 40 ur
- proste nedelje in en dan med tednom, delo namreč poteka od ponedeljka do sobote
- nekaj prostih praznikov (nekaj je tudi delovnih)
- uspešen lokal, ki posluje že dve leti in se je uvrstil v glavne kulinarične vodiče
- delo v mladem kolektivu
- podporo strokovnega kadra
- stimulativno delovno okolje
- korektno in redno plačilo
- možnosti dodatnega izobraževanja